Kasut Tawaf Collection

Colour: Black 38/39
Black 36/37Black 38/39Black 40/41Black 42/43Black 44/45Black 46/47Black 48/49Blue 44/45Green 40/41Light Pink 42/43Pink 34/35Pink 36/37Red 36/37Red 34/35Yellow 36/37Yellow 44/45
In Stock

Qty to buy:
RM60.00
 
Add to Cart
* Price displayed inclusive of GST 0%
DETAILS

TAK LAMA LAGI NAK BERANGKAT KE TANAH SUCI TUNAIKAN UMRAH?
.
Semua barang2 dah packing ke? Nak tanya ini, kasut tawaf saie Venko dah beli?
.
Haa...belum lah tu. Kita nak beribadah ini, banyak gunakan pergerakan fizikal. Terutamanya menggunakan kaki.
.
Jadi.. pastikan bawa kasut venko untuk semua aktiviti di tanah suci.
.
Terutamanya ketika TAWAF & SAIE, sebab lantai marmar agak licin. Lagi2 kalau hujan, sgt mudah tergelincir.
.
Tapi semua itu tak perlu risau, sebab Kasut Venko ini, tapaknya anti- tergelincir, sangat selesa di pakai, dan paling best kasut ini sangat ringan.
.
Tak percaya? Cuba tengok gambar2 di bawah. Kasut ini bukan saja mereka gunakan semasa tawaf dan saie. Naik bukit Tsur pun pakai, jalan2 di luar masjid pun pakai, dan boleh kata semua tempat digunakan.
.
.
Jgn berkira sgt utk keluarkan duet. Sebab kasut ini akan bantu pergerakan untuk beribadah nanti dan sempurnakan ibadah kita.
.
.
Untuk order terus KLIK link di bawah..

 

SEMENANJUNG RM9

SABAH DAN SARAWAK RM13

PHOTOS
back to top ⤴