Kasut Tawaf Collection

Colour: Black 38/39
Black 36/37Black 38/39Black 40/41Green 40/41Pink 34/35Red 34/35Red 40/41Yellow 36/37
In Stock

Qty to buy:
RM50.00
 
Add to Cart
* Price displayed inclusive of GST 0%
DETAILS

TAK LAMA LAGI NAK BERANGKAT KE TANAH SUCI TUNAIKAN UMRAH?
.
Semua barang2 dah packing ke? Nak tanya ini, kasut tawaf saie Venko dah beli?
.
Haa...belum lah tu. Kita nak beribadah ini, banyak gunakan pergerakan fizikal. Terutamanya menggunakan kaki.
.
Jadi.. pastikan bawa kasut venko untuk semua aktiviti di tanah suci.
.
Terutamanya ketika TAWAF & SAIE, sebab lantai marmar agak licin. Lagi2 kalau hujan, sgt mudah tergelincir.
.
Tapi semua itu tak perlu risau, sebab Kasut Venko ini, tapaknya anti- tergelincir, sangat selesa di pakai, dan paling best kasut ini sangat ringan.
.
Tak percaya? Cuba tengok gambar2 di bawah. Kasut ini bukan saja mereka gunakan semasa tawaf dan saie. Naik bukit Tsur pun pakai, jalan2 di luar masjid pun pakai, dan boleh kata semua tempat digunakan.
.
.
Jgn berkira sgt utk keluarkan duet. Sebab kasut ini akan bantu pergerakan untuk beribadah nanti dan sempurnakan ibadah kita.
.
.
Untuk order terus KLIK link di bawah..

PHOTOS
back to top ⤴